Flip-flops er forferdelige


Hurra folkens! Da var vi ankommet Kos i Hellas! Nå skal vi bare kose oss sammen som en familie. Her på Kos. Haha, ja! Jajaja. Men… Jeg kunne virkelig ønske at jeg hadde tatt med meg
et par luftigere sko. For jeg er så varm på føttene. Åh! Jeg kan jo bare kjøpe meg et par sånne flip-flops. Koster bare en euro. Men burde ikke du heller investert i noen kvalitetssandaler? Skal jeg liksom betale i dyre dommer for et par jålete sandaler? Flip-flopen er alt du trenger. Det er rett og slett den perfekte sko. Åhh! Ah! Det gjorde seg. De lager litt sånn klaskete lyd når de treffer bakken. Det betyr jo ikke at det er dårlige sko. Når flip-flopene blir våte så fester det seg sand mellom tærne. Da blir det gnissete. Åh! Reimen har løsnet på flip-flopen! Så nå må jeg få den tilbake inn i hullet igjen. Og nå får jeg et sånt rart skille mellom storetåen og langetåen. Au! Det er vanskelig å gå i terrenget med disse flip-flopene. De beskytter ikke føttene mine særlig bra nei. Ååhh!! Beate, du har nok rett. Jeg burde nok investere i noen skikkelige sandaler så jeg kan nyte resten av ferien her med dere på de hvite strendene til Kos. Bjørn Tore, vi kom hjem fra Hellas for åtte måneder siden! Det er vinterferie nå! Åh. Da trenger jeg noen nye vintersko da. Jeg får gå og kjøpe meg et par crocs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *